PRISER

BRYN

OMBRE BROWS(- 20% til kunder med alopecia ved 1. behandling)

1. behandling 2500,-

2. behandling 6-8 uger efter(ret og opfyldning) 1000,-

3. behandling 6-8 uger efter(ret og opfyldning) 750,-

Årlig opfyldning 1500,- (mellem 6-18mdr, prisen gælder kun hvis du har fået første behandlingen udført af mig)

FLUFFY BROWS (Realistisk bryn til mænd & kvinder)

(- 20% til kunder med alopecia ved 1. behandling)

1. behandling 3200,-

2. behandling(ret og opfyldning) 1200,-

3. behandling(ret og opfyldning ) 750,-

Årlig opfyldning 1500,- (mellem 6-18mdr)

HYBRID BROWS(- 20% til kunder med alopecia ved 1. behandling)1. behandling 3500,-

2. behandling(ret og opfyldning) 1200,-

3. behandling(ret og opfyldning) 800,-

Årlig opfyldning 1650,- (mellem 6-18mdr)

EYELINER

CLASSIC EYELINER (vippertætning eller smal eyeliner max 1mm over øverste vipperkant)

1. behandling 2000,-

2. behandling 6-8 uger efter(ret ogopfyldning) 1000,-

3. behandling 6-8 uger efter(ret og opfyldning) 750,-

Årlig opfyldning 1500,- (mellem 12-24mdr)

OMBRE EFFEKT ELLER TYKKERE EYELINER (mere end 1mm langs øverst vipperkant)

1. behandling 2650,-

2. behandling 6-8 uger efter(ret og opfyldning) 1000,-

3. behandling 6-8uger efter(ret og opfyldning) 750,-

Årlig opfyldning 1650,- (mellem 12-24mdr)

NEDRE EYELINER

I forbindelse med øvre eyeliner 500,-

Single behandling 1000,-

LIPS

LIPBLUSH

1. behandling 3000,-

2. behandling 6-8 uger efter(ret og opfyldning) 1000,-

3. behandling 6-8 uger efter (ret og opfyldning 800,-

Årlig opfyldning 1500,- (mellem 12-24mdr)

BRYN

VIGTIGE INFO OM BRYN

HVAD ER OMBRE BROWS

Ombré Brows er skyggelæggende

effekt i brynene ved at få farve til at gå fra mørk i spidsen til lysere i foran Teknikken er til dig der ønsker at opnå mere fylde og definition i brynene uden at være for kunstige.  

Der er regler for hvor dybt man må arbejde ned i huden, samt hvormeget huden kan optage farven, derfor er det normalt at ved alle former for semi permanent makeup området kræver 1-2 ekstra opfyldning for at opnå resultatet 100%. Det er afhængig af din hudtyper, tilstand og hjemmeplejen. Husk at du ikke må gå længere end 3 måneder mellem opfyldninger ellers når farven at falme meget at det kan  kræve flere opfyldninger. 

Vær opmærksomt på hvis du har en gammel tattoovering skal du kontakte behandler og hør om det kan lade sig gøre før du booker en tid.

Der skal betales depositum på 500kr lige efter du har bekræftet booking til første gangs behandling. Mobilpay betales til 114489, som noter ved betaling skal du skrive den dato du har booket tid til.

HVAD ER FLUFFY BROWS

Fluffy brows nyeste hairstrokes teknik. Teknikken bliver skånsomt udført med maskine og ikke manuel som man kender fra Microblading metode. Ved maskine teknik, er metoden mere skånsomt og kan udføres på alle hudtype. Denne behandling er til dig som ønsker det meste naturlig look med hårstrå effekt. Der er regler for hvor dybt man må arbejde ned i huden, samt hvormeget huden kan optage farven, derfor er det normalt at ved alle former for semi permanent makeup området kræver 1-2 ekstra opfyldning for at opnå resultatet 100%. Det er afhængig af din hudtyper, tilstand og hjemmeplejen. Husk at du ikke må gå længere end 3 måneder mellem opfyldninger ellers når farven at falme meget at det kan  kræve flere opfyldninger. 

Vær opmærksomt på hvis du har en gammel tattoovering skal du kontakte behandler og hør om det kan lade sig gøre før du booker en tid.

Der skal betales depositum på 500kr lige efter du har bekræftet booking. Mobilpay betales til 114489, som noter ved betaling skal du skrive den dato du har booket tid til

HVAD ER HYBRID BROWS

Dette er en combinations teknik af ombre brows og hairstrokes(Fluffy brows), til dig som ønsker mere diskret, men stadig naturlig. Der er regler for hvor dybt man må arbejde ned i huden, samt hvormeget huden kan optage farven, derfor er det normalt at ved alle former for semi permanent makeup området kræver 1-2 ekstra opfyldning for at opnå resultatet 100%. Det er afhængig af din hudtyper, tilstand og hjemmeplejen. Husk at du ikke må gå længere end 3 måneder ellers når farven at falme meget at det kan  kræve flere opfyldninger. 

Vær opmærksomt på hvis du har en gammel tattoovering skal du kontakte behandler og hør om det kan lade sig gøre før du booker en tid.

Der skal betales depositum på 500kr lige efter du har bekræftet booking. Mobilpay betales til 114489, som noter ved betaling skal du skrive den dato du har booket tid til

GAMMEL TATTOVERING

Hvis du har gammel tattovering skal vi informeres før der bookes tid. Vi skal vurdere om der kan arbejdes over eller der kræves lase behandlinger først

OPFYLDNING & ÆNDRINGER AF GAMMEL FACON

Du skal vide at alle former for semi permanent makeup kræver mindste 2 behandlinger for at opnå det ønskede resultat. Det er meget vigtigt at du følger artistens after og passer godt på dem eller skal du regne med flere behandlinger på egen regning. Det nemt ses på huden hvis man har kommet til at krasse i skorper i healings periode.

Du skal også vide at hvis du fra første behandling ønskede smal og soft bryn og ved anden behandling ønsker breddere og mere markant skal du regne med endnu en ekstra opfyldning, da det nye område kræver også opfyldning.

Har du i forvejen fx ombre brows, kan du ikke booke Fluffy brows som opfyldning, da det er en ny behandling fra bunden og der skal vurderes først om det kan lade sig gøre

HVAD SKAL JEG VÆRE OBS PÅ INDEN BEHANDLINGEN

- Ingen alkohol, kaffe, ipren og treo samme dag inden behandlingen, de fortynder blod og gør det svært at fuldføre behandlingen

- Du må ikke tage solarium eller direkte solbad 1-2 uger inden behandlingen

- Hvis du har nogle hudsygdom ved bryn, skal vi informeres i god tid

- De må ikke anvende blodfortynde medicin 1 uge op til behandlingen. Du må gerne ringe så vi kan vejlede omkring det

-Du må ikke være gravid eller under 18år

- Hvis du er under medicinske behandling skal du spørge din læger om du må få lavet eyeliner

- Hvis du er under kemo behandlingen skal du høre lægen om du må få udført semi permanent makeup

- Har du haft allergisk reaktion med nogle produkter som fx hårfarve, bryn farve, makeup, tattovering og lignende skal vi informeres før booking af tid

- Hvis du ikke har farvet bryn før skal du ikke gøre op til behandlingen

- Du må helst ikke fjerne hårene på bryn op til behandlingen

- Du må ikke selv påføre bedøvelse hjemmefra inden behandlingen. Vi anvender vores egen

-

FILLERS, BOTOX, ØJENLÅGSOPERATION

PMU kan udføres en måned eller efter filler eller botox.

Står du og tvivler om det skal foretage øjenlågsoperation eller pmu bryn først. jeg vil anbefale operationen først, da der bliver strammet op i huden. PMU kan udføre fra 3 måneder efter.

HVOR LÆNGE HOLDER BEHANDLINGEN

Holdbarheden af semi-permanent makeup afhænger af en række faktorer, herunder hudtype, pigmenttype og den teknik, der bruges til at indføre pigmentet. Generelt vil semi-permanent makeup holde i et par år, men det er vigtigt at huske på, at det er en midlertidig løsning, der vil kræve opfølgende behandlinger for at vedligeholde det ønskede resultat. Der anbefales årlig opfylning ved cirka 6-20mdr alt efter hudtype og livsstil.

KAN JEG FÅ TUSSET BRYN OM SOMMER?

Ja, så længe du ikke har taget direktet solbad 1-2 uger op til behandlingen. Og efter behandlingen må brynene ikke været vådt i cirka 10 dage indtil alle skorperne er faldet af.

AFTERCARE

Da huden er forskellig. Lige efter behandlingen bliver du guidet af behandleren og få tilsendt en besked om aftercare

HVORDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN?

- Vi starter med at snakke om hvad du ønsker

- Jeg opmåler bryn og bevarer så meget som muligt dine naturlige hår. Jeg anvender ikke den samme facon skabelon til alle kunder, men jeg opmåler efter dine knogler struktur, samt hvad der passer til dit ansigt. Jeg anvender tråd, målebånd og makeup blyant til at designe dine bryn. Du får lov til at se og godkende faconen inden jeg udfører behandlingen.

- Vi snakker om hvilken teknik der passer bedst til dine hudtype, hårvækst og ikke mindst dit ønske. Jeg vil anbefale at du har kigget på billerne af mine arbejder inden du booker en tid.

- Vi snakker om farver. Jeg anvender aldrig sort til bryn. Kun brunlige farver i forskellige toner der passer til dine hud. Jeg anvender ikke grå eller meget kolde toner, da disse farver har tendenser til at trække blålige toner op

- Efter du har godkendt faconen blander jeg farver og anvender engangs steriliseret nål for at deponere farven på huden.

- Jeg anvender en meget skånsomt teknik, derfor mærker du minimal smerte samtidig påfører jeg en overfladiske bedøvelse der gør at du ingenting mærker. Du bløder ikke.

- Lige efter behandlingene er det normalt at brynen syner meget fremtrædende, men farven falmer og brynen syner meget mindre når det heler. Her er det meget vigtigt at du skal overholde aftercare og være tålmodig.

- Hvis du er meget usikkert om du skal have lavet bryn, vil jeg kun anbefale en konsultation eller vent til du 100% har besluttet dig og kender til processen.

- Efter første behandlingen skal du komme til 1-2 genopfyldninger(alt efter hudtype og aftercare) for at mætte farven og fylder ud i cirka 5-8 uger efter. Hvis du ikke overholder det og der går over tiden skal vi starte forfra på din regning.

EYELINER

VIGTIGE INFO OM EYELINER

HVAD ER CLASSIC EYELINER?

Til dig som ønsker en smal eyeliner til at ramme øjne ind med lille vinger eller kun lashliner. Du bestemmer om der skal være med en lille vinger eller ingen, men jeg hjælper med at designe liner så det passer til dine øjne facon. Der er regler for hvor dybt man må arbejde ned i huden, samt hvormeget huden kan optage farven, derfor er det normalt at ved alle former for semi permanent makeup området kræver 1-2 ekstra opfyldning for at opnå resultatet 100%. Det er afhængig af din hudtyper, tilstand og hjemmeplejen. Husk at du ikke må gå længere end 3 måneder mellem opfyldninger ellers når farven at falme meget at det kan  kræve flere opfyldninger. 

Vær opmærksomt på hvis du har en gammel tattoovering skal du kontakte behandler og hør om det kan lade sig gøre før du booker en tid.

Der skal betales depositum på 500kr lige efter du har bekræftet booking. Mobilpay betales til 114489, som noter ved betaling skal du skrive den dato du har booket tid til.

HVAD ER OMBRE eller SMOKEY EYELINER?

Til dig som ønsker at få løftet eller større og elegante effekt af øjne. Være obs på at behandlingen ikke er egnet til hvis du har meget tung øjenlåg eller meget synlige kapillære på øjen låg. Ombre eyeliner effekt giver en øjenskygge agtigt effekt. Hvor det er lidt mørkere fra enden af øjne og bliver lysere ind mod midten.

Smokey eyeliner er en bredere classic eyeliner men der er ingen skarpe kante. Kanten bliver fadet ud.

Jeg hjælper dig med at opnå den bedste bredde og længde af liner der passer bedste til dine øjne med din godkendelse. Der er regler for hvor dybt man må arbejde ned i huden, samt hvormeget huden kan optage farven, derfor er det normalt at ved alle former for semi permanent makeup området kræver 1-2 ekstra opfyldning for at opnå resultatet 100%. Det er afhængig af din hudtyper, tilstand og hjemmeplejen. Husk at du ikke må gå længere end 3 måneder mellem opfyldninger ellers når farven at falme meget at det kan  kræve flere opfyldninger. 

Vær opmærksomt på hvis du har en gammel tattoovering skal du kontakte behandler og hør om det kan lade sig gøre før du booker en tid.

Der skal betales depositum på 500kr lige efter du har bekræftet booking. Mobilpay betales til 114489, som noter ved betaling skal du skrive den dato du har booket tid til.

HVAD ER PERMANENT EYELINER

Semi-permanent eyeliner er en form for permanent makeup, hvor man deponerer pigment ned i huden langs øjenvippekanten for at skabe en længerevarende effekt af en smuk, defineret øjenlinje. Semi-permanent eyeliner kan være en god løsning for dem, der ønsker at spare tid på at tegne øjenliner hver dag, eller for dem, der har problemer med at holde øjenlinerne på plads.

Semi-permanent eyeliner kan laves i en række forskellige stilarter og farver, fra et tyndt, diskret strejf af farve til en kraftig, dramatisk linje. Det er vigtigt at vælge en professionel, der har erfaring med semi-permanent makeup og kan hjælpe dig med at vælge den stil, der passer bedst til dig og dine øjne.

Holdbarheden af semi-permanent eyeliner afhænger af en række faktorer, herunder hudtype, pigmenttype og den teknik, der bruges til at indføre pigmentet. Generelt vil semi-permanent eyeliner holde i et par år, men det er vigtigt at huske på, at det er en midlertidig løsning, der vil kræve opfølgende behandlinger for at vedligeholde det ønskede resultat.

HVAD SKAL JEG VÆRE OBS PÅ INDEN BEHANDLINGEN?

- Ingen alkohol, kaffe, te, ipren og treo samme dag inden behandlingen, de fortynder blod

- husk at medbringe ekstra kontakt linser eller briller hvis du anvender linser

- må ikke have eyelash extensions på

- må ikke have nogle form for øjensygdom eller irritation op til behandlingen

- må ikke være gravid eller under 18år

- hvis du er under medicinske behandling skal du spørge din læger om du må få lavet eyeliner

- Hvis du har nogle hudsygdom ved øjne og bryn, skal vi informeres i god tid

- må ikke anvende blodfortynde medicin 1 uge op til behandlingen

- Hvis du er under kemo behandlingen skal du høre lægen om du må få udført semi permanent makeup

- Har du haft allergisk reaktion med nogle produkter som fx hårfarve, bryn farve, makeup, tattovering og lignende skal vi informeres før booking af tid

- Hvis du ikke har farvet vipper før skal du ikke gøre det op til behandlingen

- Du må ikke selv påføre bedøvelse hjemmefra inden behandlingen. Vi anvender vores egen

HOLDBARHED

Holdbarheden af semi-permanent makeup eyeliner afhænger af en række faktorer, herunder hudtype, pigmenttype og den teknik, der bruges til at indføre pigmentet. Generelt vil semi-permanent makeup eyeliner holde i et par år, men det er vigtigt at huske på, at det er en midlertidig løsning, der vil kræve opfølgende behandlinger for at vedligeholde det ønskede resultat.

Alle former for semi permanent makeup(pmu) kræver 1-2 opfyldninger efter 5-8 uger for at sikre, at farven forbliver jævn og konsistent.

Efter den process kan du få lavet opfyldningen mellem 2-3 år for at sikre at farven forbliver pænt

KAN JEG FÅ TUSSET EYELINER OM SOMMER?

Ja, så længe du ikke har taget direktet solbad 1uge op til behandlingen. Og efter behandlingen må øjne ikke været vådt (bad)i cirka 3-5 dage indtil alle skorperne er faldet af.

AFTERCARE

- Du må ikke anvende mascara og andre øjenmakeup produkter i 14 dage.

- Du må ikke få eyelash extensions på i 3 uger efter behandlingen er afsluttet

- Det er normal at øjne føles tørt og lidt ubehagelig i et par dage efter behandlingen. Hvis du har øjendråber der giver fugt må du gerne anvende.

- Det er normalt at huden hæver lidt lige efter behandlingen, men du SKAL berolige huden ved at komme noget meget koldt på i 15min i samme dag som behandlingen bliver udført.

- De fleste kan køre bilen lige efter behandlingen

HVORDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN?

- Vi starter med at snakke om hvad du ønsker

- Jeg opmåler eyeliner. Jeg anvender ikke den samme facon skabelon til alle kunder, men jeg opmåler efter dine øjne struktur, samt hvad der passer til dit ansigt. Jeg anvender pmu pen til at designe eyeliner. Du får lov til at se og godkende faconen inden jeg udfører behandlingen.

- Vi snakker om hvilken teknik der passer bedst til dine hudtype samt øjnes facon. Jeg vil anbefale at du har kigget på billerne af mine arbejder inden du booker en tid.

- Vi snakker om farver. Jeg anvender sort sort og nogle gange brunligt til eyeliner. Jeg anvender ikke grå eller andre farver.

- Efter du har godkendt faconen blander jeg farver og anvender engangs steriliseret nål for at deponere farven på huden.

- Jeg anvender en meget skånsomt teknik, derfor mærker du minimal smerte. Jeg starter med at påføre en bedøvelse som tager toppen af smerten, derefter under behandlingen påfører jeg en anden bedøvelse der gør at du næsten ingenting mærker. Du bløder ikke.

- Behandlingen kan for nogle føles lidt ubehagelig pga de er bange for at få nålen ind i øjne, men jeg kan vise dig hvordan jeg arbejder så du er klar over at ulykken ikke kan ske.

- Lige efter behandlingene er det normalt at eyeliber syner meget fremtrædende, men farven falmer og liner syner meget mindre når det heler. Her er det meget vigtigt at du skal overholde aftercare og være tålmodig.

- Hvis du er meget usikkert om du skal have lavet eyeliner, vil jeg kun anbefale en konsultation eller vent til du 100% har besluttet dig og kender til processen.

- Efter første behandlingen skal du komme til 1-2 genopfyldninger, alt efter hudtype og aftercare) for at mætte farven og fylder ud i cirka 5-8 uger efter. Hvis du ikke overholder det og der går over tiden skal vi starte forfra på din regning.

LÆBER

VIGTIGE INFO OM LÆBER

HVAD ER PERMANENT LIPBLUSH

Læbernes fylde og farve signalerer sundhed og erotik og fremhæves ofte ved bemaling. Over tid mister læberne fylde og farve. I nogle kultur bliver læber mørkere med alderen

Ved LipBlush behandling vil du opnå at dine læber fremstår mere fyldige, friske i farven og mere sund.

Mange spørger hvormange behandlinger skal man have?

Det er afhænige hvor kraftig en farve du vil opnå samt din naturlig læbetone.

Tyspisk problem ved skandinaviske læber er at der ikke er så meget farve ude ved kanten derfor syner læber smallere end de endelig er. Ofter er 1-2 behandlinger nok

Asiatisk læber: de er ofte fyldige og defineret, men mørke pga sol og genetisk. Der skal regnes med 2-3 behandlinger, da man starter med at neutralisere den mørke basis læbetone til en neutral farve før man påfører den øsnkede farve

Afrikansk, Indisk, pakistaner o.lign:

Læbernes mørke pigmenter ligger ofte dybere. Med disse læber kræver det at man som artister har erfaringer, da det er et meget svært projekt. Som kunden skal du være tålmodig under healings tid og følg artistens vejledning. Du skal regne med 3-5 behandlinger, da der skal neutralisere den mørke farve et par gange for at opnå neutral farve og derefter påfører friskere farver på.

HVAD SKAL JEG VÆRE OBS PÅ INDEN BEHANDLINGEN?

- Ingen alkohol, kaffe, ipren, te og treo samme dag inden behandlinen, de fortynder blod

- Du skal fugte dine læber ekstra godt i 14 dage op til behandlingen, for at opnå det bedste resultat. Hvis huden er tørt og revner kan vi ikke udføre behandlingen

- Hvis du har nogle hudsygdom ved , skal vi informeres i god tid

- må ikke anvende blodfortynde medicin 1 uge op til behandlingen

- må ikke være gravid eller under 18år

- hvis du er under medicinske behandling skal du spørge din læger om du må få lavet pmu læber

- Hvis du er under kemo behandlingen skal du høre lægen om du må få udført semi permanent makeup

- Har du haft allergisk reaktion med nogle produkter som fx hårfarve, bryn farve, makeup, tattovering og lignende skal vi informeres før booking af tid

- Har du haft herpes før skal du kontakte din egen læger for at få piller på recept (aciclovir, valaciclovir eller aciclodan)og de skal indtages dagen før eller om morgen samme dag som behandlinger og 5 dage frem. 30% af befolkningen har en herpes virus i kroppen uden at de har været i udbrud, derfor kan du alligevel opleve udbrud efter processen, men chancen er mindre.

- Du må ikke selv påføre bedøvelse hjemmefra inden behandlingen. Vi anvender vores egen

- kom gerne 20min før din tid for at få bedøvelse på

HOLDBARHED

Holdbarheden af semi-permanent læber afhænger af en række faktorer, herunder hudtype, pigmenttype og den teknik, der bruges til at indføre pigmentet. Generelt vil semi-permanent makeup læber holde i et par år, men det er vigtigt at huske på, at det er en midlertidig løsning, der vil kræve opfølgende behandlinger for at vedligeholde det ønskede resultat.

Alle former for semi permanent makeup(pmu) kræver 1-2 opfyldninger efter 7-8 uger for at sikre, at farven forbliver jævn og konsistent.

Efter den process kan du få lavet opfyldningen mellem 2-3 år for at sikre at farven forbliver pænt

KAN JEG FÅ TUSSET UDENFOR MIN LÆBER HUD?

Nej det gør man ikke. da hud på læber og ansigtet er to forskellige slags. Når det heler vil du få to forskellige nuance, hvilken ikke er pænt.

FILLER & BOTOX

PMU kan udføres en måned før eller efter filler eller botox behandlingen

Har du haft reaktioner efter en filler eller botox behandling inden for de sidste 5 år skal vi informeres

HVORDAN SER MINE LÆBER UD EFTER BEHANDLINGEN OG AFTERCARE?

- Lige efter behandlingen kan du opleve hævelse. De fleste oplever lidt hævelse. Derfor skal du berolige huden med noget is på samme dag i cirka 15 minutter(fx når du kommer hjem).

- Det er normalt at farven syner meget kraftig lige efter behandlingen, men det falmer mellem 30-60% efter en uge alt efter hvor kraftig en farve du ønsker at opnå.

- Der vil danne skorper i cirka 2-5 dage

- Du må spise og drikke normal, men sørg for at hygiejne skal overholdes

- Fra du får lavet behandlingen indtil alle skorperne er faldet af må du helst ikke røre og piller på området for at undgå infektion.

- Du må ikke anvende læbestift i en måned efter behandlingen, da i mange læbestifter indeholder bly som gør at pmu pigment har svært at træde pænt og jævnt frem.

- Det er hel normal at i den først måned at farven på læber ikke syner jævnt. Læber har en længere helings process end bryn og eyeliner, derfor skal du se det endelig resultat efter to måneder.

KAN JEG FÅ TUSSET LÆBER OM SOMMER?

Ja, så længe du ikke har taget direktet solbad inden behandlingen . Og efter behandlingen ikke tage strand eller pool bad i 3-4 dage indtil alle skorperne er faldet af.

HVORDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN

- Vi starter med at snakke om hvad du ønsker

- Jeg opmåler læber. Jeg anvender ikke den samme facon skabelon til alle kunder, men jeg opmåler efter dine læbers facon for at opnå symetisk resultat som muligt. Jeg anvender pmu pen til at designe læber. Du får lov til at se og godkende faconen inden jeg udfører behandlingen.

- Vi snakker om hvilken teknik der passer bedst til dine læber. Jeg vil anbefale at du har kigget på billerne af mine arbejder inden du booker en tid.

- Vi snakker om farver. Om hvor naturligt du ønsker resultatet.

- Efter du har godkendt faconen blander jeg farver og anvender engangs steriliseret nål for at deponere farven på huden.

- Jeg anvender en meget skånsomt teknik, derfor mærker du minimal smerte. Jeg starter med at påføre en bedøvelse som tager toppen af smerten, derefter under behandlingen påfører jeg en anden bedøvelse der gør at du næsten ingenting mærker. Du bløder ikke eller meget minimal.

- Behandlingen kan for nogle føles lidt ubehagelig alt efter hvor høj er ens smertetærskel

- Lige efter behandlingene er det normalt at farven på læber syner meget kaftigt og huden hæver lidt. men farven falmer og liner syner meget mindre når det heler. Her er det meget vigtigt at du skal overholde aftercare og være tålmodig.

- Hvis du er meget usikkert om du skal have lavet læ, vil jeg kun anbefale en konsultation eller vent til du 100% har besluttet dig og kender til processen.

- Efter første behandlingen skal du komme til 1-2 genopfyldninger, alt efter hudtype og aftercare) for at mætte farven og fylder ud i cirka 7-8 uger efter. Hvis du ikke overholder det og der går over tiden skal vi starte forfra på din regning.