DiamondBrows -  Academy & Studio

Hos DiamondBrows Academy går vi efter at være i konstant udvikling - og dette gør vi ved at anvende nutidens absolut bedste redskaber, produkter, tilbehør og pigmenter som er med til at sikre vores kursister den absolut bedste viden og kvalitet, hvor naturligvis sikkerhed er og forbliver vores førsteprioritet. Det er vigtigt at understrege, at alle certificeringer opfylder Sikkerhedstyrrelses krav og lov på dette område. Vi vil være bedst i alt det vi foretager os, og ikke mindst er det vigtige for os at skabe trygge rammer for vores kursister og kunder.

Vi glæder os til at byde dig hjerteligt velkommen hos DiamondBrows – Studio & Academy

Om My Dinh

My Dinh har 20 års erfaring inden for skønhedsbranchen. My Dinh er uddannet kosmetolog og åbnede sin første klinik i 2006. My Dinh har igennem årene videreudviklet sin farlige viden ved deltagelse i flere kurser og uddannelser, som makeup artist, negleteknikker, vippeteknikker, lashlift artist, wax instruktør og semi permanent makeup artist (PMU).

My Dinh er i dag indehaver af DiamondBrows – Studio & Beauty Academy, hvor hun tilbyder kurser og behandlinger med de nyeste teknik inden for semi permanent make up, eyelash extensions, lash lift og henna brows My Dinh har tidligere været instruktør for en af verdens største academy, KEC. I dag driver hun sin egen. Inden for eyelash extensions, lashlift og henna brows præsenterer hun for JoLash firma

JoLash academyinden for Eyelash extensions og lashlift

DiamondBrows Academy inden for semi permanent make up (PMU)

Hvorfor skal My Dinh være din næste underviser? For My betyder det meget for hende at være på toppen med det hun underviser i. Hun har stor passion for det hun laver og er perfektionist ned til den mindste detalje. Endvidere har My Dinh et stort overblik og er på forkant med tendenser og det nyeste inden for PMU, Lashes, wax og makeup. Selvom My har masser erfaringer inden for branchen, udvikles hendes viden konstant. Hun rejser tit ud i verdenen med formålet om at lære de nyeste teknikker, men også for at blive inspireret. Alt dette til glæde for hendes kursister og kunder.

Gallerier