EYELASH EXTENSIONS

LASH & BROWS STYLING

PRISER

EYELASH EXTENSIONS

Volume nyt sæt: fra 895,-

Lille opfyldning: 550,-

Stor opfyldning: 650,-

Hybrid nyt sæt: 750,-

Lille opfyldning: 4750,-

Stor opfyldning 565,-

Singlelash nyt sæt: 695,-

Lille opfyldning 450,-

Stor opfyldning 550,-

BROWS & LASHLIFT

Lashlift uden/med farvning: 400/450,-

Brows lift uden/med farvning:

400-465,-

Brows & Lash lift: 650,-

HENNA BROWS

Henna Brows: 495,-

VIGTIGE INFO OM BEHANDLINGER

HVAD ER SINGLELASH, HYBRID LASH & VOLUME LASHES

Singles eyelash extensions er en metode til at forlænge og tykke op individuelle vipper. En enkelt vippeextension bliver sat på hver naturlige vippe, så man får et naturligt udseende. Dette er en god løsning for dem, der ønsker længere og fyldigere vipper, men ikke ønsker et dramatisk look.

Hybrid eyelash extensions er en kombination af singles eyelash extensions og volumelash extensions. Dette giver mulighed for at skabe et unikt look, der er tilpasset den enkelte kunde.

Ved hybrid eyelash extensions anvendes både enkeltvippeextensions og volumeextensions for at opnå et fyldigt og naturligt udseende. Dette gør det muligt at skabe et look, der passer til den enkeltes ønsker og ansigtsform. Hybrid eyelash extensions kræver en professionel med erfaring inden for både singles eyelash extensions og volumelash extensions for at opnå det bedste resultat.

Volumelash extensions er en metode, hvor der anvendes flere extensions på hver naturlig vippe for at opnå et dramatisk volumen. Dette er en god løsning for dem, der ønsker et ekstra fyldigt og dramatisk look. Volumelash extensions kræver en mere avanceret teknik end singles eyelash extensions, så det er en god idé at vælge en professionel, der har erfaring med denne metode.

BROWS- / LASHLIFT

Brows lift(hedder også lamination) er en metode, der bruges til at forme og style øjenbrynene. Det gøres ved at anvende en blanding af produkter, der glatter og lægger øjenbrynshårene i en ønsket form. Dette kan give øjenbrynene et mere fyldigt og velplejet udseende og gøre det nemmere at forme dem med brynprodukter. Brows lamination varer typisk op til 6uger

Lash lift er en metode, der bruges til at give vipperne en permanent krøl, så de ser længere og mere fyldige ud. Det gøres ved at anvende en blanding af produkter, der bøjer vipperne i den ønskede form. Lash lift varer typisk op 6 uger, afhængigt af vipperne vækstcyklus.

Der skal gå mindste 4-6 uger mellem samme behandlinger ellers kan vi riskiserer overbehandler dine hår. Du er selv ansvarlig at for tid.

HVAD ER HENNA BROWS

Henna brows er en metode, der bruges til at farve og forme øjenbrynene. Det gøres ved at anvende en blanding af henna, en naturlig plantefarve, på øjenbrynene. Henna trænger ind i hårene og farver dem, så de ser fyldigere og mere definerede ud. Henna brows er en god løsning for dem, der ønsker at farve deres øjenbryn uden at bruge syntetiske farvestoffer. Det er også en god løsning for dem, der ønsker at forme deres øjenbryn uden at anvende voks eller pincet. Henna brows holder typisk op til et par uger på hårene, afhængigt af hårvækstcyklussen og op til 5 dage på huden.

ALLERGI

Lim allergi ved eyelash extensions refererer til en allergisk reaktion på den lim, der anvendes til at sætte vippeextensions på dine naturlige vipper. Symptomer på lim allergi kan være rødme, kløe, hævelse og irritation i området omkring øjnene.

Hvis du har en historie med allergier, eller hvis du er i tvivl om, om du er allergisk over for limen, bør du fortælle det til den professionelle, der skal sætte dine vippeextensions. De kan anvende en allergitest for at sikre, at du ikke vil få en allergisk reaktion på limen. Det er også en god idé at informere den professionelle om eventuelle andre allergier, du måtte have, så de kan tage hensyn til dette under behandlingen.

Har du haft lim allergi før vil du altid opleve det igen. Derfor frarådes at du fortsætter med at få lave vipper extensions.

Selvom limen er godkendt og testes kan vi ikke undgå at der altid vil være nogen der oplever lim allergi. Derfor refunderet vi ikke pengene, hvis problemet opstår.

Vipper serum

Der anbefales at anvende vipper serum for at styrke dine naturlige vipper for at opnå bedre opbarhed på eyelash Extensions

Opfylning af eyelash extensions fra en anden behandler

Vi har hvert vores måde og erfaringer at abejde på, derfor laves der ikke opfyldninger fra en anden behandler, men jeg vil gerne lave et nyt sæt til dig.