Update Reset

Om Semi permanent makeup 


Hvad er semi permanent makeup?

Permanent make-up en unik mulighed for de personer som enten mangler bryn, vil have fylde på allerede eksisterende bryn, vil spare den daglige optegning, eller som ønsker en hel anden form med et naturtro og flot resultat. PMU er kun semi-permanent, det skyldes, at farvepigmentet vha. sterilt udstyr deponeres (max 0,2 mm) ned i epidermis (det yderste hudlag) og toppen af det yderste lag af dermis. Selve behandlingen er yderst omhyggelig og vil tage omkring 2 timer. Da farvepigmenterne arbejdes så overfladisk i huden vil det betyde, at den behandling en kunde får udført efterhånden vil udjævnes og farven der deponeres, i huden vil derfor ”forsvinde” igen i modsætning til en traditionel body tatovering.  Alle former for semi permanent makeup kræver altid 2 behandlinger for at opnå det perfekte resultat. Behandlingen kan holde fra 8 mdr. – 2 år og afhænger af forskellige faktorer som behandlingsteknik, hudtype, livsstil, aftercare osv.


For at opnå det bedste resultat råder vi vores kunder til at genopfriske al PMU: bryn ca. 12-18 måned efter, hvormed læber og eyeliner har længere holdbarhed. Hudtyper kan dog variere fra person til person og derfor betyder det, at der kan være nogen, som har behov for en genopfriskning hver 6. mdr., hvorved andre kan vente mere end 1 år, inden farven trænger til en omgang mere.


Vi anvender kun EU-godkendte pigmenter og tilbyder EU-godkendte uddannelser inden for PMU. Er Semi permanent make-up det samme som en tatovering?

Princippet er den samme, men typen af udstyr, pigment og hvor dybt man deponerer farven er helt anderledes ved semi permanent makeup. Ved korrekt udførelse af semi permanent makeup efterladen huden ikke ar som en body tattovering.  Hvad kan du opnå ved semi permanent makeup


 • Hos os ønsker vi kun at skabe de naturlige effekter som de fleste efterspørger. Semi permanent makeup er en unik mulighed for dig, som enten mangler bryn, fylde eller som bare vil spare den daglige optegning af læber, eyeliner eller bryn. Semi permanent make up efterlader et smukt og naturtro resultat.

 • Semi permanent makeup erstatter ikke kun det daglige kosmetikker makeup, det kan gøre underværke for dem som har været ud for ulykke hvor ansigtet mister “rammer”, eller til folk med dårligt syn hvor de har svært med at tegne makeup selv, eller til folk som mister alle hår i forbindelse med kemo behandlinger.


 • Semi permanent makeup kan også glæde sportsfolk. Normalvis vil den daglige makeup forsvinde pga. sved osv., men med PMU vil dette problem kunne undgås. • Vi artister er meget forskellige, derfor skal du vælge den artist der tilbyder den teknik og det resultat du ønsker. Semi permanent makeup er en slags kunst, da teknikkerne er forskellige og varierer meget. Hvad er forskellen på de forskellige teknikker?

Bryn

Ombre brows/shading/powder brows: Denne teknik giver en let skyggelæggende effekt, der fylder ud bag dine egne hår. Dette er lidt i stil med normal øjenbrynsmakeup, hvor man med pensel tegner brynene op. Hvor naturlig effekten skal være afhænger af den enkelte artists teknik og kundens ønsker.

Microblading/3D hair strokes:  Ved denne teknik er det muligt at give dine bryn ekstra fylde med små tynde streger, der visuelt ligner små hårstå/hairstokes. Denne teknik er derfor en manuel form for mikropigmentering, hvor farvepigmentet deponeres vha. nåle. Resultatet af microblading vil være meget naturligt og realistisk.

Fluffy brows: Ved denne teknik er det muligt at give dine bryn ekstra fylde med små tynde streger, der visuelt ligner små hårstå/hairstokes. Denne teknik udføres vha. maskine.

Microshading: Denne teknik er en kombination af microblading/3D hair strokes og ombré brows/shading/powder brows:


Eyeliner

Classic eyeliner:
Tynd, fin og meget diskret eyeliner som lægges langs din øvre vippekant, så dine vipper fremstår tættere. Tykkelsen og længden af vingen er helt op til den enkelte kunde. Classic eyeliner kan også udføres på den nedre kant.

Ombre eyeliner 
Er en udvidelse af classic eyeliner, men med skygge. Denne teknik giver en let skyggelæggende effekt som naturlig øjenskygge makeup. Giver øjnene et smukt løft.


Lips

Læberne er den mest tiltrækkende del af en kvindes ansigt. De signalerer sensualitet og skaber opmærksomhed hos den du taler med. Læberne skaber harmoni i ansigtet og er med til at fuldende kvindens look. Med permanent makeup er det muligt at gøre læberne mere visuelle, give dem ekstra kulør og mere definerede – samtidig med at det naturlige udtryk bibeholdes.


Lip Blush: En smuk og naturlig volume effekt, hvor man toner pigmentet helt ud fra læbekanten og blender den ind i læben. Helingsprocessen minder meget om let fillers.

Volume lips: En fuld indfarvning af læben, for at skabe volume på læberne, men som samtidig fremstår naturligt.Procedurer, retningslinjer og helingsprocesser

Bryn

Når du har truffet beslutningen om at få brynene lavet, starter vi altid med at optegne og designe brynene med vores forskellige værktøjer, for at sikre og skabe symmetri. Når du har godkendt faconen, vil vi derefter påføre lokalbedøvelse og dernæst påbegynde selve behandlingen.


Bryn - helingsproces og aftercare


Lige efter første behandling kan brynene godt se kraftige og store ud, men dette er helt normalt.

 • Dag 1: De nylavede bryn vil se lidt mørke og kraftige ud.  Ved tør hud skal du 1 gang i time i  de første 3 timer tørre lymfevæske af med en fugtig vatrondel. Ved fedtet hud skal du tørre lymfevæske af hver 30minutter i de første 3 timer, derefter cirka 1 gang i hver anden time resten af dagen. Du får en aftercare creme med hvor du påfør vha en vatpinde i de første 2 dage(morgen og aften). Efter første dag må dine bryn ikke blive vasket med vand eller tildækket med makeup indtil alle skorperne er faldet af naturlig.
 • Dag ca. 2-6: Farven på brynene er ekstremt mørke, pga. pigmentet ilter og der dannes skorper. (ved nogle personer vil skorpen hele langsommere end andre)
 • Dag ca. 6-8: Skorperne vil efterhånden blive tørre og begynder at skalle. Det er vigtigt man ikke piller eller forsøger at fjerne skorperne, da dette kan resultere i ardannelse og påvirke det endelig resultat!
 • Dag 8-12: Efter skorperne er faldet af, er det normalt, at farvepigmentet falmer med op til 60%, og ikke alle steder på brynene har taget imod farven, pga. helingen. Det er normalt at brynene vil se lidt rødlige/blålige ud eller være farveløse.
 • Ved 3-4 uge vil pigmentet komme til syne igen. I mange tilfælde pletvise og lidt ujævne nogle steder.
 • Ved 5-8 uge er det tid til en opfyldning. Efterbehandlingen eller ”touch up” er for at mætte farven og behandle de områder, hvor huden ikke har taget imod farvepigmentet fra 1. behandling og evt. rette på formen.


På dagen vil vores artist fortælle dig hvordan dine nylavede bryn skal passes og plejes. Det er nu dit ansvar at passe og pleje brynene, efter de retningslinjer som vi har givet. Overholder man sin aftercare vil sandsynligheden for et smukt og pænt resultat af brynene være stor.


VIGTIG INFO.

 • Holdbarhed er forskelligt fra person til person af forskellige årsager som fx hudtype og livsstil
 • At man er tålmodig under helingsprocessen
 • Nogle vil nedbryde farven hurtigere end andre og det kan være nødvendigt med flere opfyldninger.
 • Pil IKKE på sårskorperne (nogle gør det helt bevidst, andre ubevidst under søvn). Som erfaret artist vil vi kunne afgøre om skorperne er pillet af før tid. Konsekvensen vil være ardannelse og længere ventetid (ca. 8 uger) til opfyldning og flere opfyldninger end normalt. Efterbehandlingerne er på egen regning.
 • At man kun bruger den aftercare creme som artisten har givet. Bruger man andet er det på eget ansvar.
Eyeliner og læber – helingsproces og aftercare

Skorper på eyeliner og læber heler hurtigere end bryn og derfor falder de også hurtigere af.

Efter behandlingen er det meget vigtigt, at man holder de nylavede læber rene og hygiejniske indtil skorperne, falder af. På første dag er det desuden meget vigtigt, at man husker at vaske lymfevæsken af. Dette gøres hver 30 min. i de første 3 timer.


< >Der må ikke påføres makeup læbestift i 2 måneder.Det tager ca. 2 måneder før man kan se det endelige resultat af farvepigment Opfyldning må tidligst ske ca. 2 måneder efter.  Det er meget normalt nogen oplever at læberne svulmer mere end andre. Dette er individuelt. Inden man bestiller tid til permanent makeup, er det vigtigt, at man får undersøgt hvad det er og hvad man vil have lavet. Hav styr på helbredet. Hvis du er under stærk medicinsk behandling/kemo behandling fraråder vi permanent makeup. Spørg din læge, hvornår du må få PMU udført. Medicin som indeholder acetylsalicylsyre (ASA) må ikke indtages 14 dage op til behandlingen. Det kunne fx være Magnecyl, Albyl, Treo, og mange smertestillende lægemidler såsom Ipren, Ibumetin, Ibuprofen, Arthrotec, Brufen, Diclofenac, Naprosyn, Naproxen samt Voltaren. Det gælder også Omega 3 og 6. Hvis man får rosacea i nærheden af behandlingsområdet. Giv os besked inden tidsbestilling.Hvis man har en anderledes hudgevækst på det område behandlingen skal udføres. Få det straks tjekket hos din læge inden du bestiller tid.Undgå at barbere/plukke dine bryn inden behandling.

Enkelte undtagelser. Har man brug for lægemidler må man anvende Alvedon, Panodil samt Citodon (kun hvis nødvendigt)Kunder med ichtiosis (hudsygdom) Alle former for kræftsygdomme. Psoriasis (hudsygdom)GravidEhler-Danlos syndrom – en bindevævssygdomPersoner under 18 år  Personer som er Hiv-smittet. Personer med modermærke ved brynet. Personer med diabetes Personer der er under medicinsk behandling; herunder blodfortyndende medicin. (i milde tilfælde skal de stoppe med at indtage medicinen en uge før behandlingen). Ingen anvendelse ikke anvende vippeserum 14 dage op til (gerne 1 mdr.) behandlingen Ingen eyelash extensions. Ved farvning af vipper skal dette seneste være forgået 2 dage før behandlingen (ligesom ved permanent vippebuk, lashlift) Hvis man har indtaget de nævnte lægemidler Hvis man har fået botox/fillers behandling 1 måned op til læbebehandlingen.Hvis der er sår på læberne (også rundt om) fx herpes. Hvis man er under receptpligtig medicinHvis man har anvendt skrubbecreme 1 dag op til behandlingenLad os sige en brun farve til brynene. Brun er ikke en farve, men er en sammensætning af de 3 primære farver som består af gul, blå og rød. Jo mørkere brun, jo mere blåligt indeholder pigmentet. Derfor er det vigtig for den enkelt artist at være veluddannet og have godt kendskab til farveskalaen og dens virkning på de forskellige hudtyper, for at opnå de mest mulige perfekte toner efter heling. Teknikken. Selvom artisten har gode pigmenter, men ikke udfører hele proceduren korrekt kan det medføre ujævnheder i helingsprocessen samt farven kan blive meget pletvis, blålige eller rødlige samtidig med at der efterlades ar.

Vores hud indeholder forskellige pigmenter, dem som indeholder meget kolde pigmenter, falmer nemmere til en let blålig farve det er fx asiater, folk fra Mellemøsten og ca. 80% fra Skandinavien. De sidste 20% kan være dem med naturligt rødt hår eller har meget tynd blusende hud.

Hvis artisten derfor vælger det korrekte pigment og udfør proceduren korrekt, vil pigmentet falme og forsvinde ca. 1-2 år efter. Ved PMU på bryn og eyeliner kan der gå længere tid. Ønsker man derfor at vedligeholde sine bryn, er opfyldninger nødvendige. 

KONTAKTINFORMATION

DiamondBrows - Studio & Beauty Academy

Telefon 28 309 809

E-mail: mydinh1980@gmail.com

Vestergade 68,2

5000 Odense c

CVR-nummer 36405341INDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Mandag   Lukket

Tirsdag     09:00 - 18:00

Onsdag    09:00 - 18:00

Torsdag   09:00 - 18:00

Fredag     09:00 - 18:00

Lørdag     Efter aftale

Søndag    Lukket


Copyright © 2019 DiamondBrows

Design og udvikling Acaao