Update Reset

DiamondBrows -  Academy & Studio 

Hos DiamondBrows Academy går vi efter at være i konstant udvikling - og dette gør vi ved at anvende nutidens absolut bedste redskaber, produkter, tilbehør og pigmenter som er med til at sikre vores kursister den absolut bedste viden og kvalitet, hvor naturligvis sikkerhed er og forbliver vores førsteprioritet. Det er vigtigt at understrege, at alle certificeringer opfylder EU’S sikkerheds- og medicinske krav på dette område. Vi vil være bedst i alt det vi foretager os, og ikke mindst er det vigtige for os at skabe trygge rammer for vores kursister og kunder. Vi glæder os til at byde dig hjerteligt velkommen hos DiamondBrows – Studio & Academy

Om My Dinh

My Dinh har 16 års erfaring inden for skønhedsbranchen. My Dinh er uddannet kosmetolog og åbnede sin første klinik i 2006. My Dinh har igennem årene videreudviklet sin farlige viden ved deltagelse i flere kurser og uddannelser, som makeup artist, negleteknikker, vippeteknikker, lashlift artist, wax instruktør og semi permanent makeup artist (PMU).

My Dinh er i dag indehaver af DiamondBrows – Studio & Beauty Academy, hvor hun tilbyder kurser og behandlinger inden for semi permanent make up, eyelash extension og Lash Lift.

My Dinh repræsenterer og er instruktør for de to velkendte akademier:

  • JoLash academy inden for Eyelash extensions og lashlift
  • KEC academy inden for semi permanent make up (PMU)


Hvorfor skal My Dinh være din næste underviser? For My betyder det meget for hende at være på toppen med det hun underviser i. Hun har stor passion for det hun laver og er perfektionist ned til den mindste detalje. Endvidere har My Dinh et stort overblik og er på forkant med tendenser og det nyeste inden for PMU, Lashes, wax og makeup. Selvom My har masser erfaringer inden for branchen, udvikles hendes viden konstant. Hun rejser tit ud i verdenen med formålet om at lære de nyeste teknikker, men også for at blive inspireret. Alt dette til glæde for hendes kursister og kunder.

KONTAKTINFORMATION

DiamondBrows - Studio & Beauty Academy

Telefon 28 309 809

E-mail: mydinh1980@gmail.com

Vestergade 68,2

5000 Odense c

CVR-nummer 36405341INDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Mandag   Lukket

Tirsdag     09:00 - 18:00

Onsdag    09:00 - 18:00

Torsdag   09:00 - 18:00

Fredag     09:00 - 18:00

Lørdag     Efter aftale

Søndag    Lukket


Copyright © 2019 DiamondBrows

Design og udvikling Acaao