Eyelash extensions & Lash lift


Hos JoLash står vi inden for kvalitet og professionelt arbejde. Vi er det team i Danmark som har vundet flest pokaler i diverse vippekonkurrencer. Vi vægter viden og praktiske færdigheder meget højt. Gennem vores kursus/uddannelser har du mulighed for at forbedre og udvikle dine eksisterende færdigheder. Vores team i Danmark består af 4 dygtige instruktører. Hver instruktør har hver sin kompetence til de forskellige områder, så om det er konkurrence træning, eller ønsket om at blive endnu bedre til at levere flotte resultater til dine hverdagskunder, så har vi de instruktører det kræves, for at du får den viden du netop ønsker. Kender du allerede dine behov, så, er det, det udgangspunkt vi tager, til at finde det rette kursus til dig!


Single lash extensions


Basis Kursus Program

På dette kursus får du grundlæggende viden om påsætning af lashes én for én. Det er intensiv træning, som indeholder både teoretisk og praktisk læring.


Grundlæggende omkring Eyelash Extension i Single metode.

Indikationer og kontraindikationer for eyelash extensions behandling.

 • Øjensygdomme.

Sammenligning af forskellige eyelashes typer og kurve (Slim, Faux Mink, Silk, Real Mink).

En detaljeret beskrivelse af alle Eyelash Extensions Accessories (patches, pincetter, hjælpemidler, værktøj).

Øjenvipper og øjenfacon analyse samt vippe forberedelse til behandling (teori).

 • Design basis.
 • Eyelash Extensions allergi.

Arbejdsstillinger og hygiejne på arbejdspladsen.

Praktisk arbejde (på rigtig model).

Opfyldning og fjernelse af viper

Kurset tager 2 dage med 3-5 uger mellemrum. På den første kursusdag fokuserer vi på din teoretiske og praktiske viden. Herefter mødes vi igen til at sikre os at du er klar til at tilbyde Eyelash Extensions og vi kan svare på alle dine spørgsmål. Den anden kursusdag er også en træningsdag hvor du viser hvordan du har øvet sig og hvor du har tid til at stille alle spørgsmålene som har dukket sig op.?


Russian Volume lashes

Kurset er for vippeteknikere der allerede beskæftiger sig med Single Eyelash Extensions 1:1.

Vi anbefaler minimum 6 måneders arbejde med Single Lashes før tilmelding til et Volume Eyelash Extension kursus. Volume vipper er superfine og utrolig lette, og flere eyelashes anvendes pr. naturlige øjenvippe for at skabe fantastiske volumen på alle typer øjenvipper. Den mindre vægt af extensions betyder også, at de er sundere for de naturlige vipper og vil generelt vare meget længere end klassiske eyelash extensions.


Volume kursusprogram

Her kan du lærer, øve og se, hvordan man påsætter Russian Volume Lashes. Vi viser dig hvordan du enkelt kan lære at lave fans (små vifter af 0,03, 0,05 eller 0.07 vipper) og hvilke værktøjer der er de bedste til Volume tekniker. Vores program indeholder:


 • Indikationer og kontraindikationer for Volume Eyeleash Extensions.
 • Historie af Russian Volume
 • Alt om perfekte faner.
 • Påsætning af volume vipper.
 • Nederste række regel
 • Teori og tricks, der kan gøre dit arbejde lettere og hurtigere. 
 • Forskellige metoder til at lave volume faner (praktisk opgaver på kunstige vipper). 
 • En detaljeret beskrivelse af de bedste værktøjer til Volume metoder. 
 • Praktisk arbejde (på model). 


Lash lift

En af de hurtigste og mest effektive måder, at få de smukkeste buede vipper i mange uger, er nemlig Lash Lift behandlingen. Lash Lift med Organic Lash Botox og farvning, giver dog en helt ny luksuriøs betydning til den lækre øjnebehandling. På vores en dags kursus, vil du lære hvordan du vælger den rigtig skabelon, hvordan man skal arbejde med tunge øjenlåg og hvad man skal gøre hvis øjenvipperne er blevet overbukket eller har ikke liftet sig godt nok. Vi vil lære dig tricks med rods, som vil hjælpe dig at opnå de perfekte resultater hver eneste gang. Ud over det vil du lære hvordan vipperne skal farves og behandles med Keratin og Organic Lash Botox for at sikre den lækreste behandling. 


All Inclusive Lash Lift kursusprogram

 • Lash Lift
 • Farvning
 • Organic Lash Botox
 • Laminering med keratin


Kursus pris indeholder starts kit til lash lift, små snack, kaffe og tee, manualen, Voucher med 10% rabat på lash lift produkter, og certifikat. Efter kursus vil du få adgang til en lukket gruppe på facebook.


KONTAKTINFORMATION

DiamondBrows - Studio & Beauty Academy

Telefon 28 309 809

E-mail: mydinh1980@gmail.com

Vestergade 68,2

5000 Odense c

CVR-nummer 36405341INDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Mandag   Lukket

Tirsdag     09:00 - 18:00

Onsdag    09:00 - 18:00

Torsdag   09:00 - 18:00

Fredag     09:00 - 18:00

Lørdag     Efter aftale

Søndag    Lukket


Copyright © 2019 DiamondBrows

Design og udvikling Acaao