Update Reset

Eyelash extensions

Eyelash extensions er kunstige vippehår som sættes fast en ad gangen på din naturlige vipper med lim. Det vejer næsten ikke noget, føles og ser fuldstændig ud som naturlige og kan fås i forskellige længder, tykkelse og bølger for at skabe det ønskede resultat. Eyelash design fås i et helt naturligt look, et sexet look eller et glamourøst look. Ligemeget hvilket look man ønsker, så vil dine extensions give fylde og åbne dine øjne for hvordan du også opfatter og føler omkring dig selv.

Holdbarhed og aftercare

 • Du må ikke rense øjnene, bade, svømme, bruge damp eller sauna i mindst 12 timer efter behandlingen. 24 timer er anbefalet for korrekt binding.
 • Undgå varmebehandlinger som saunaer og solarier.
 • Altid være blid ved vipperne. Prøv ikke at sove på dem.
 • Brug ikke en øjenvippebukker.
 • Undgå alle oliebaserede makeup produkter og eye-makeup fjerner.
 • Undgå mascara. 
 • Opfyldning anbefales hver 2-4 uger
 • Få dem fjernet af en professionel
 • Børst eyelash extensions dagligt med rene mascara børste.Fakta om lashlift og vippe extensions – ofte stillende spørgsmål

Nogle mener at deres egne vipper bliver ødelagt af disse behandlinger, passer det?

Vi har ca.  90-150 vippehår på øverste vippekant og ca. 70-90 vippehår på nederste vippekant. Vores vipper har en levetid på ca. 60-90 dage og når de er fuldvokset, falder de selv af og der går ca. 1 uge i hvilefase, så vokser der nye frem. Det kalder vi for baby-vipper og dem som er halvvoksen kaldes teenager vipper. Teenagervipper er dem der gror hurtigst.
Hver dag mister vi ca. 2-5 vippehår på hver side af øjnene. Normal lægger vi ikke mærke til det, men lige så snart vi får vippebehandlinger, så lægger vi mærker til det, og tror pludselig at det er unormalt. 1 gang om året oplever vi fældeperiode for vipper. Dvs. At vi mister mange vipper på én gang. Det sker ofte enten i foråret eller efteråret.


 1. Bliver vores egne vipper ødelagt ved eyelash extensions?


 • Ja og nej. Nej, hvis din vippeteknikker kender teorien bag Eyelash extensions. For er man veluddannet, så skal man kunne vælge den længde og tykkelse af vipper som de naturlige vipper kan bære. Påsætningsteknikken med den korrekte lim mængde er afgørelsen for holdbarhed af Extensions og levetid af dine egen vipper. Som vipper teknikker skal vi hele tiden sørger for at temperatur og luftfugtighed passer til vores lim ellers får man et problem med holdbarhed af Extensions og dermed en utilfreds kunde. Som kunde kender man ikke teorien bag vippe extensions. For de fleste tænker, jo fyldige, jo længere og jo bedre. Perfekte eyelash extensions opnås ved korrekt styling og valg af vippetype. Forkerte valg af længde og tykkelse af vipper kan ødelægge dine egne vipper, og kan ovenikøbet også give et tungt og falsk look. For at følge den naturlig vippe vækstcyklus, så er det bedst at få opfyldning ved cirka hver 3. uge. Efter behandlingen må man ikke gøre dem for våde, da limen skal hærdes 100%. For at skåne levetid og de flotte vippe Extensions skal man undgå at: bruge mascara, undgå alt for meget sved, sove på mave (hoved ned i puden), gnide sig i øjnene og bade i klor samt saltvand. Du må gerne bruge vippeserum, men kun 1-2 gangen om ugen ellers sætter de gang i vækst cyklussen.  Du skal bruge vipperens et par gange om ugen (kan købe hos din vippeteknikker).


 1. Skader lashlift mine naturlige vipper?
 2. Lash lift kan udtørre og knække dine vipper, HVIS de ikke får den korrekte behandlingstid og, HVIS de ikke får en plejende fugtkur lige efter behandlingen. De første 24 timer efter lashlift behandling må du ikke: bruge mascara, vipperbukker, lade dem blive våde, klø eller gnide sig i øjnene, sove med hoved ned i puden eller halv mast på siden. Hvad sker der, hvis man gør? Vipper mister bukket hurtigere, hvis du sover med hovedet nede i puden, da de bliver formet, som du har ligget med dem!


 1. Må man bruge vippeserum, når man har fået lash lift behandling?
 2. Du må gerne bruge vippeserum, men den hurtigere udgroning får vipperne til at miste sit buk. 1. Må man farve sine vipper i forbindelse med lash lift?
 2. Ja efter lashlift og ikke før.


 1. Kan jeg få lavet vippe extensions efter lashlift?

Svar: ja men det skal du informere din teknikker, så skal hun ikke bukke dem for meget. Holdbarhed: 4-6 uger.

KONTAKTINFORMATION

DiamondBrows - Studio & Beauty Academy

Telefon 28 309 809

E-mail: mydinh1980@gmail.com

Vestergade 68,2

5000 Odense c

CVR-nummer 36405341INDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Mandag   Lukket

Tirsdag     09:00 - 18:00

Onsdag    09:00 - 18:00

Torsdag   09:00 - 18:00

Fredag     09:00 - 18:00

Lørdag     Efter aftale

Søndag    Lukket


Copyright © 2019 DiamondBrows

Design og udvikling Acaao