Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/diamondbrows.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/diamondbrows.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Referencer - DiamondBrows
Loading...

Referencer

Home / Referencer

My Dinh er en ekstraordinær instruktør og jeg er taknemmelig for, at hun var min lærer.

“Som yngre studerende med begrænset erfaring i semi-permanente make-up med microblading, troede jeg at det ville være vanskeligt at forstå klassen, men det var meget enkelt at følge. My Dinh er en ekstraordinær instruktør og jeg er taknemmelig for, at hun var min lærer. I starten var jeg bange for at holde “knivene”, men nu kan jeg trygt behandle og udføre microblading på enhver klient. Denne klasse gav mig nye kompetencer og den opfølgende Facebook chat har hjulpet mig med at forstå de mange begreber og udtryk der findes. My Dinh og DiamondBrows er den bedste instruktør som du kan få, og jeg vil helhjertet anbefale My Dinh og hendes kursus/klasse til alle håbefulde microblading semi-permanente make-up artister.”

– Jasmine Chau

Du lærer teknikker og opnår erfaringer, som du kan omsætte til praksis så snart du er færdig.

“I løbet af min karriere, har jeg deltaget i mange permanent makeup klasser og kurser og DiamondBrows’ kursus er langt den bedste jeg nogensinde har deltaget i! My Dinh har en måde at undervise på, der er alle pengene værd; du lærer teknikker og opnår erfaringer, som du kan omsætte til praksis så snart du er færdig med den simple 4-dages kursus.

Normalt når jeg har deltaget i et kursus, forlader jeg med følelser om at jeg ikke ved nok, men jeg og mine klassekammerater forlod dette kursus med stor følelse af sikkerhed og fortrolighed med hvad vi havde lært. My Dinh følger op efter kurset med lektioner over en privat gruppechat, så vi kan at holde kontakt med hende efter træningen er overstået. Hun hjælper med at besvare alle dine spørgsmål og giver os alle de oplysninger, vi har brug for. Med 4 dages uddannelse og 2-3 modeller som du kan arbejde med og på, vil du afslutte kurset med selvtillid og klar til din næste opgave. Hvis du leder efter en fabelagtig Microblading underviser, har du fundet hende! Led ikke længere; My Dinh hos Diamondbrows er langt den bedste!

– Kim Anh

Mere viden omkring bryn

Endelig har jeg bestået og fået Diplom for Microblading hos Diamondbrows – det bedste jeg har taget indenfor Micro pigmentering og den bedste Master lærer. Kan ikke takke Diamondbrows (My Dinh) nok. I har ikke kun lært mig at være bedre, men også bekræftelse og mere viden omkring bryn!

Joanna Nga
KONTAKT OS
+45 28 309 809

Email: Mydinh1980@gmail.com

ADDRESSE
Vestergade 68
5000 Odense C
ÅBNINGSTIDER
Efter aftale

Tlf. tid er:
mandag-fredag kl. 09:00-19:00
Lørdag kl. 09:00-14:00